abas Mobile

Mobilról dolgozni? Nem probléma!

Az abas integrált vállalatirányítási rendszer (ERP) alapcsomagjában található mobil alkalmazások bármikor lehetővé teszik a platformtól és végeszköztől független hozzáférést a vállalati adatokhoz. A mobil alkalmazások kezelését könnyű elsajátítani, az abas User Interface-e (UI) a felhasználói felületet és tartalmat automatikusan a rendelkezésre álló eszköz kijelző méretéhez igazítja, például okostelefonról tabletre való átváltáskor a tartalom nem csak nagyobb lesz, hanem a megjelenő adatok struktúrája is átalakul.

Dokumentumkezelés (DMS)

Nincs több elveszett számla!

Az abas ERP dokumentummenedzsment-rendszerével (DMS) a vállalatirányítási rendszerből könnyedén és kényelmesen archiválhatók és kezelhetők dokumentumai. A DMS rendszernek köszönhetően papíralapú dokumentumait elektronikusan tárolhatja, egyszerűbbé téve az adatok visszakeresését és a velük folytatott munkát. Az abas DMS modul segítségével jelentős időt, pénzt és energiát spórol meg.

Szerviz

Nem csak a gyártást és az eladást, de az utómunkálatokat is a rendszeren belül menedzselheti.

Az abas szerviz szolgáltatása támogatja a szerviztechnikusokat a vevők szervizigényének előkészítésében. A szervizmunkatárs azonnal hozzáférhet egy adott termék történetéhez, elvégezheti a pótlásra szoruló vagy elhasználódott elemek azonosítását és megrendelését. A javítást követően a nyújtott szolgáltatás tételesen felsorolható, és a számla kiállítható. A garanciális és egyéb javítási munkálatok, valamint a szerviztechnikusok munkaterve hatékonyan és áttekinthetően kezelhető.

Projektkezelés

Áttekinthető folyamatok, gördülékeny menedzsment.

Az abas integrált grafikus projekttervezőjével az ügyviteli folyamatokat minden egyes projektszakaszban, valamennyi részlegre vonatkozóan áttekinthetővé teheti, így komplex projekteket is egyszerűen és áttekinthetően tervezhet és irányíthat.

Bevezetés

Nem hagyjuk magára az abasra való átállással!

Az abas Business Suite integrált vállalatirányítási rendszer előnyei közül a felhasználók által az egyik legkedveltebb az a bevezetési módszertan, amellyel az abas szakemberei gyorsan és hatékonyan képesek bevezetni az új vállalatirányítási rendszert gyakorlatilag bármilyen felhasználó cégnél. A módszer előnye, hogy biztonságot ad a leendő felhasználó számára, és egyben a céges folyamatok áttekintésében és szükség szerint újraszervezésében is támogatást ad. Ebben segít önnek az abas Global Implementation Method, azaz az abas GIM.

EDI

Elektronikus adatfeldolgozás - egy lépés a papírmentes irodáért!

Az abas integrált elektronikus adatcsere (EDI) moduljával zárt rendszerben strukturált üzleti dokumentumokat (VDA/ODETTE/EDIFACT/ANSI) küldhet és fogadhat partnerei között, teljesen automatikusan. Egyetlen felületen ellenőrizheti és irányíthatja áru- és adatáramlását, illetve teljes fizetési forgalmát. Így ügyviteli eljárásai hatékonyabbak lesznek, költségei pedig csökkennek.

Finomtervezés/APS

Adatok lekérdezése és grafikus megjelenítése tervezéshez és elemzéshez.

A vállalatirányítási rendszer finomtervezési modulja széles körű megjelenítési és elemzési lehetőségeket kínál. A tervezéshez és elemzéshez különféle adatnézetek állnak rendelkezésre. A tervezéshez szükséges legfontosabb adatokat és információkat (mint például a vevői és a szállítói megrendeléseket, a gyártási javaslatokat, az üzemi megbízásokat vagy a külső gyártásokat) a rendszer grafikusan készíti elő és jeleníti meg.

CRM

Mindent a vevőkért, mindent a vevőkről - ügyfélszolgálat felsőfokon.

A CRM modul segítségével könnyedén összegyűjtheti és kezelheti meglévő és leendő ügyfeleinek adatait. A modul funkcióival az első kapcsolatfelvételtől a komplett after sales munkálatokig kontrollálni tudja a vevői folyamatokat. Az összes fontos információ (kapcsolati adatok, értékesítési ügyletek, feljegyzések, feladatok, dokumentumok, levelezések) központilag is elérhetőek és áttekinthetőek az abas integrált vállalatirányítási rendszerében. Az opcionális CTI (Computer Technology Integration) segítségével pedig bejövő és kimenő telefonhívásokat is bonyolíthat.