Ugrás a kezdőoldalra Ugrás a tartalomhoz Ugrás a menüre

Minőségbiztosítás

Minőségmenedzsment EN ISO 9001:2015 szerint

Minden minőségellenőrzési folyamat tervezetten és kellően dokumentáltan valósul meg vállalatánál? A megfelelő helyeken és időben megtörténnek a szükséges beavatkozások? Az abas ERP lehetővé teszi, hogy az ellenőrzéseket saját belső igényeinek megfelelően kidolgozott vizsgálati tervek alapján, cikkekre vagy munkafolyamatokra szabottan valósítsa meg! A vizsgálati tervekben az ellenőrzési paramétereket, mérőeszközöket, ellenőrzési típusokat és gyakoriságokat (100%-os vagy szúrópróbaszerű ellenőrzés) szabadon konfigurálhatja, ami egy letisztult és rugalmas struktúrát biztosít. Legyen szó bejövő áru ellenőrzésről, gyártásközi vizsgálatról vagy kimenő áru ellenőrzésről, az EN ISO 9001:2015 szabványnak történő megfelelőség a teljes folyamat során garantált.

A vizsgáltai megbízások az Ön belső szabályozásával összhangban automatikusan generálódnak, így azok áttekintése és nyomonkövetése gombnyomásra megvalósulhat. A vizsgálati eredmények abas ERP-ben történő rögzítésére, valamint a mérőeszközök használatának folyamatos felügyeletére is lehetősége van. Igény esetén az ellenőrzőeszközök interfészen keresztül közvetlenül is kapcsolhatók az abas ERP-hez.

Hatékony reklamációkezelés

Egy jól és hatékonyan működő reklamációmenedzsment kiemelt fontos szerepet tölt be az ügyfélelégedettségben! Képezze le reklamációkezelési folyamatait az abas ERP-ben, annak érdekében, hogy a lehető leggyorsabban és effektíven reagálhasson a beérkező reklamációkra! Ehhez nyújt hathatós segítséget a folyamatba intergrált 4D- és 8D riport készítés. A modul tartalmaz egy beépített jelzőrendszert is, aminek használatával a termelésben felfedett hibákra azonnali intézkedéseket hozhat.

A szállítói kiértékelés funkcióval egy rugalmasan alakítható, az abas ERP-ben tárolt vizsgálati eredményekre és mutatószámokra támaszkodó hatékony eszközt kap a kezébe, amely segítségével nem csak folyamatosan monitorozni tudja a beszállítói teljesítményét, hanem azt is könnyen azonosíthatja, mely területeken van szükségük az Ön támogatására.

Minőségügyi riportok támogatják a folyamatos minőségfejlesztést

A hibák nyomonkövetése elengedhetelen a kiváló minőség eléréséhez. Mennyi időt vesz jelenleg igénybe annak feltárása, hogy melyik beszállítónál, melyik terméknél, melyik belső munkaműveletnél, milyen gyakorisággal merülnek fel problémák? Az integrált hibaelemzési funkciónak köszönhetően néhány kattintással megbízható információkat kaphat arról, hogy mik voltak a leggyakoribb hibák forrásai. A minőségbiztosítás által rögzített problémák szisztematikus elemzése, a hibák győkérokainak feltárása, majd azok tartós kiküszöbölése kiemelten fontos építőelem a gyártott minőség folyamatos növeléséhez.

Vissza a főoldalra